Koncert a Dubicz Borászat 110 éves épületében

| |
2016. május 19., csütörtök 09:45

Jónás Vera Experiment koncert, Bér Rudolf festmény kiállítás, kirándulás a szőlőben, pincelátogatás, borkóstolás és finom falatok. Ezt ajánlja holnapra a Dubicz Borászat abból az alkalomból, hogy 110 éves lett a pincészet épülete, a Borpalota.

Mátrai borok itt!

Szinte hihetetlen, de a Borpalota épülete idén ünnepli a 110 éves születésnapját! E jeles alkalmat szeretné az épületben jelenleg működő DUBICZ BORÁSZAT méltón megünnepelni kollégákkal, borkedvelőkkel és minden kedves érdeklődővel. A mátrai Dubicz Borászat & Szőlőbirtok meghívja a 2016. május hó 20. napján tartandó ünnepségére, amelyen a történelmi hagyományokkal rendelkező Borpalota alapításának 110. évfordulóját ünnepeli! A Gyöngyös-Visontai Borszövetkezet 1906-ban építette saját épületét és 2000 méter hosszú pincerendszerét. Azóta folyamatosan borászatként üzemel, ma a Dubicz Borászat készíti itt kiváló mátrai borait. A Mátrai Borvidék egy izgalmas, felfedezésre váró régió.

Az ünnepi esemény keretében bemutatjuk a pince 110 éves történetét, továbbá kiváló borokat lehet a fenséges falatok mellé elfogyasztani. A vendégsereg nem marad zene nélkül sem, hiszen a csodálatos Jónás Vera szórakoztatja különleges hangjával a jelenlévőket. Pincészetünkben ezen a napon kamara festménykiállítás is lesz, a Barcsay-díjas Bér Rudolf (Rudino) alkotásaiból.

Helyszín: Gyöngyös, Koháry út 4. (belvárosban a buszpályaudvar mellett)

Időpont: 2016. május 20. (péntek)

Hivatalos program: 14 órától

Szőlőlátogatás: 16 órától

Borkóstoló és ünnepi lakoma

Jónás Vera koncert 19 órától

Részvételi szándékát feltétlenül jelezze emailben info@dubicz.hu vagy telefonon 37/301-015

Budapestről busz indul, amely kb. este 10-11 órára érkezik vissza. Amennyiben szeretné igénybe venni, kérjük feltétlenül jelezze elérhetőségeinken.

Jegyár: 4990 Ft/fő

Budapestről buszt indítunk: 3000 Ft/fő

Küldje el ezt a cikket |Nyomtatás |Szóljon hozzá! / 0 komment

Szóljon hozzá!

Bejelentkezés