Az Optimus a csúcsra ért

| |
2016. január 10., vasárnap 10:37

A sikernek Optimus QV íze van… Tanúsíthatom. Persze nem ezt ittam 8000 méter felett, amikor oxigénhiányos mámorban sodródtak a gondolataim és döcögve lépegettem előre a havas gerincen - mesélte Klein Dávid hegymászó a Föld nyolcadik legmagasabb hegye, a Manaszlu megmászása után.

Bor-agora, minden ami bor!

A sikernek Optimus QV íze van… Tanúsíthatom. Persze nem ezt ittam 8000 méter felett, amikor oxigénhiányos mámorban sodródtak a gondolataim és döcögve lépegettem előre a havas gerincen - mesélte Klein Dávid hegymászó a Föld nyolcadik legmagasabb hegye, a Manaszlu megmászása után. - De ezt az ízt vártam, erről fantáziáltam, miközben fáradtan, a felvitt sátrak, üres gázpalackok, egyéb felszerelések súlya alatt görnyedezve bandukoltam lefelé a gleccseren, az alaptábor és a jól megérdemelt Bodri Optimus QV felé.

Klein Dávid az őt támogató Bodri Pincészet vendége lesz januárban. Az élménybeszámlóval egybekötött vacsorát január 28-án este tartják meg a pincészet szekszárd-faluhelyi birtokán.

A program 18:00 órától indul.

A rendezvény alatt korlátlan kóstolási lehetőséget biztosítanak a Rozi rozéból, Bodrikutya cuvéeből és Bodri szódából.

VACSORA ÉTELSORA:

A „Lélek-hegy kincse” csicseriborsó terrine szójaszósz zselével és ropogós malaccsászár hússal - Szekszárdi Civilis Fehér Cuvée 2015

Kutangi Sherpa leves bambuszrüggyel

Mascarponés kacsa momo* spenóttal és garam masalával - Szekszárdi Fehér Cuvée Válogatás „Faluhely” 2013 (*Gőzben párolt töltött tésztabatyu)

Kecske curry „Manaslu” pirított zöldségekkel, chapatival* - Szekszárdi Siller Civilis Cuvée 2014 (*Indiai kelesztetlen kenyér)

8163 /Érlelt marha nepáli fűszerekkel, basmati rizsgolyóval, kesudió mártással, fekete lencsepürével/ - Szekszárdi Bikavér Válogatás „Faluhely” 2013

Zöldcitromos joghurttorta mangó kaviárral – Szekszárdi Sauvignon Blanc „Blanka” 2015

Optimus trilógia / Szekszárdi Optimus Cuvée 2009, Optimus törkölypálinka, Optimus Bon /

Belépő: 12.000 Forint/fő Mely tartalmazza az ételsort, Rozi rozé 2015, Bodrikutya 2014 és a Bodri szóda korlátlan fogyasztását a rendezvény alatt. Asztalfoglalás: 74/67-67-00, vendeglatas@bodribor.hu Kedvezményes transzfer lehetőség: Bodri Taxi: (Csapó Zoltán: 20/9363204) 7 személyes Opel Vivaro, 2.800 Forint/alkalom, Gábriel Taxi (74/414-444) 1.700 Forint/alkalom

Küldje el ezt a cikket |Nyomtatás |Szóljon hozzá! / 0 komment

Szóljon hozzá!

Bejelentkezés