Várható időjárás vasárnap estig

| |
2010. augusztus 21., szombat 16:41 | Frissítve: 2010. augusztus 21.

Zavartalanul napos, illetve felhőtlen idő várható, a legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 25, 30 fok között alakul.

Várható időjárás vasárnap estig: Zavartalanul napos, illetve felhőtlen idő várható, legfeljebb csak néhol lehet kevés gomolyfelhő. Gyenge vagy mérsékelt marad a változó irányú szél.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 11, 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 25, 30 fok között alakul.

Időjárási helyzet Európában: A kontinens délnyugati részétől Közép-Európáig anticiklon húzódik, amelynek területén csendes, nyári idő a jellemző. Sok a napsütés, csapadékról csak elvétve érkezik jelentés. Ugyanakkor a Kelet-európai-síkságon hidegfront, a Brit-szigetek felett ciklon okoz többfelé esőt, záport, néhol zivatar is előfordul. A hőmérséklet csúcsértéke a Mediterráneumban 30, 37 fok között változik. Nyugat- és Közép-Európában mérsékelten meleg az idő, a délutáni órákra 22, 29 fok közé melegszik fel a levegő. A Brit-szigetek térségében 20, a Skandináv-félsziget nagy részén és Északkelet-Európában 15 fok körül alakul a maximum hőmérséklet, sőt az Urál előterében néhol már napközben is 10 fok alatt marad. Vasárnap estig anticiklon alakítja időjárásunkat, csendes, nyári időre van kilátás csaknem zavartalan napsütéssel.

Küldje el ezt a cikket |Nyomtatás |Szóljon hozzá! / 0 komment

Szóljon hozzá!

Bejelentkezés